dimarts, 10 d’abril de 2012

RESET 11.03.11#


Allarguen fins el 14 d'abril l'exposició que ocupa la sala d'expos de Pl. Nova (seu del COAC); la mostra "RESET 11.03.11#: Nous paradigmes", que mostra la reconstrucció del Japó després del terratrèmol i el tsunami que van arrassar l'illa ara fa un any. 


L’exposició s’estructura en cinc espais temàtics que configuren de manera cronològica l’evolució de l’arquitectura en una situació d’emergència com la que va patir el Japó. 


En un primer bloc es mostren accions i projectes durant el primer mes després de la tragèdia; l'anomenada arquitectura d'emergencia.El segon bloc inclou els treballs realitzats durant els tres mesos següents al terratrèmol. Habitatges temporals.

10 projectes duts a terme els sis mesos després conformen el tercer espai de l’exposició, escoles, centres públics i els primers projectes d’urbanisme.


El recorregut temporal es tanca amb quatre projectes desenvolupats a la regió un any després del terratrèmol i que aborden, a més del vessant urbanístic, el cultural. 
Acabem l'exposició amb l'espai: projectes suggerents, que mostren les noves tendències de l’arquitectura japonesa més contemporània.


Exposició dissenyada i comissariada per: Anywhere Door.

ESPEREM QUE US AGRADI!!