dissabte, 23 de juny de 2012

L'ALTRE CARA DE LA CIUTAT


DESCOBRINT L'ATLRE CARA DELS PROCESOS DE TRANSFORMACIÓ URBANÍSTICA DE UNA CIUTAT "MODEL"Amb una sortida reservada pels membres i voluntaris de ASF el dissabte 23 de juny s'inagura el programa "Rutes per l'altre Barcelona".  Amb aquesta primera sortida es peten reactivar una dinàmica de arqutiectes sense fronteres que portava anys abandonada. 


Històricament, les rutes van ser dissenyades per generar visualització als diferents procesos urbans, arquitectònics i  socials que tenen lloc a Barcelona. Procesos que molts cops perjudiquen els drets i la calitat de vida dels habitants de la ciutat. 

Ara reinventem aquestes noves rutes per treure a la llum alguns procesos que amenacen la calitat de vida, les costums, la dinàmica... dels que viuen en aquesta ciutat. Sovint els que prenen decisions pensen en el benefici económic i no en les necessitats reals dels qui viuen les ciutats. 


La primera de les rutes que s'ha obert és "la Barceloneta", on després d'una introducció a la problemàtica principal de la zona ens endinsem a través de parades en punts caractèrisitics a la realitat de l'area. 


La experiència va ser tan bona que des d'aleshores hem pogut repetir el recorregut en diferents ocasions amb diferents col.lectius. 


Pròximament obrirem rutes com "el raval", "Sant Andreu" o el "Poblenou". 


Així que us esperem a tots!!! Més info a: rutas_asfcat@asfes.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada